Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]retail famas

warrock hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym se kupić lub dostac za free famsa retail ale niewiem jak to zrobić wiem że jak sie niegra przez 3 dni to sie darmowego promo dostaje prosze o odp (mam 0 credytów)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Free Famas Retail - muhauahauha

chyba od taty na urodziny z allegro

kiedyś było można kupić a tanie to nie było

"wiem że jak sie niegra przez 3 dni" - jak juz to miesiąc lub 3 nie pamiętam ... słyszałem że tmp się kiedyś dostawało ...

Opublikowano

kody retail nie są dostępne teraz nigdzie. jedyne co możesz zrobić to obejrzeć aukcje na allegro lecz licz się z tym że konto z m60 retail to ok. 100zł. a z famasem ponad 200zł.

ostatnio wyszły retail boxy ale były bardzo krótko a retaile zdezaktywowali więc nie doszła by do ciebie paczka a kod byłby nieaktywny

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

podsumuje caly temat i troche poprawie ;)

retaile nie dawno mozna bylo dostac w postaci promo coda i byla o tym informacja w samej grze...

kiedys retaile ,a dokladnie konta z retailami byly sprzedawane na allegro i oczywiscie sa nadal sprzedawane ,ale jest ich juz coraz i o wiele mniej...

retaile takze sa wystawiane czasami w itemshopie na stronie ,ale w postaci kupna za G1 Credits i narazie tylko widzialem M134 i z tego co sie nie myle G36C_D

nigdy nie bylo czegos takiego ,ze retaile kupowalo sie w postaci kodow ,a przynajmniej nie od firmy GF czy tez starej K2Network.

Retaile byly sprzedawane od normalnych graczy <<< z tym sie zgodze ,ale nie od firmy.

Jedyne dostepy do retaili byly w pudelkowanej wersji WarRocka i z tego co sie orientuje byly sprzedawane na pewno w Niemczech ,ale w Polsce chyba nie. O innych krajach nie mam informacji.

To chyba tyle co wiem ;)

Pozdrawiam

hersygna.png
Opublikowano

A przypadkiem nie dostaje się retail famasa w promocodach? Jak np. zakupisz premke

@"retaile nie dawno mozna bylo dostac w postaci promo coda i byla o tym informacja w samej grze..." czyli juz sie nie dostaje?

snikersproject1.png
Opublikowano

Widzę się znacie??????????????

Retail na Famasa można wygrać w promokodach za każde wydane 400 g1... Lecz jest to tak jakbyś miał wygrać w totka. 1/1000000000000000000 xDD Jest o tym oficjalna notka na G1... Odkąd są te nowe promocody np. xm8 30 dni

Raz na ruski rok wystawiane są na MP na gamersfirst.com ostatnio było za 3999 g1 także pozdro. I to tylko AI_AW i M134 . Także nic tylko powodzenia i cierpliwości!

Opublikowano

@EDIT

O kurde nie zauważyłem już edytuje mój post

@DOWN

dzięki ,ze powiedziałeś bo naprawde nie widziałem ,że ktoś już to napisał

Opublikowano

No czyli jest :D EHEM... to co piszesz "retaile nie dawno mozna bylo dostac w postaci promo coda i byla o tym informacja w samej grze..." już myślałem że nie ma

snikersproject1.png
Opublikowano

aha dziękuje za info można już zrobić topic close chyba że ktoś ma jeszcze coś ciekawego do powiedzienia

pozdro

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Mogli by spowrotem dać kupno retaili bo sam bym sobie kupił :D

Bądź Ziomek I Daj Plusa ! xD

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

300 postów

350 postów

400 postów

450 postów

500 postów

Opublikowano

@UP

Ale to tak to było by nudne . Każdy by popylał cały czas z Famasikiem na Retailu i by nie było żadnej motywacji w grze by zarabiać Dinary...

Opublikowano

@up

nie kazdego tez stac na retaila i wydac 200zl+

i jak mozesz to ogarnij tą sygne bo się już z lekka denerwuje

No czyli jest :D EHEM... to co piszesz "retaile nie dawno mozna bylo dostac w postaci promo coda i byla o tym informacja w samej grze..." już myślałem że nie ma

nie mam informacji na ten temat bo juz dlugo w WarRocka nie gram.

jak jeszcze gralem to wlasnie byl dostepny famas retail w postaci promo coda ale szansa jak jedna na 10.000 ,albo troszke mniejsza szansa ,ale jednak byla.

co swoje wiem to podam dalej ;) wbilem zobaczyc co sie na WarRocku dzieje ;p i przy okazji sie wypowiedzialem. WarRock odrzucil mnie przez lagi i hacki bo w ostatnich czasach sobie z tym nie radzili.

Teraz nalezy czekac na APB ;) w tym miesiacu juz powinno wystartowac.

Pozdrawiam i jeszcze raz prosze

InfoMode ogarnij sygne

hersygna.png
Opublikowano

Moze ja powiem tak... ostatnio gosciu wydal 35k g1 i dostal retaila wiec juz lepiej szporowac na konto wystawione na allegro...

O wiele taniej ... a najtaniej to robic premki 3 dni premium i kupowac famka na 60 dni :)

PozdRawiam ;***

Opublikowano

Zgodze się z UP to najlepszy sposób :)

Bądź Ziomek I Daj Plusa ! xD

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

300 postów

350 postów

400 postów

450 postów

500 postów

Opublikowano

ja wole wariant:

premka bronz na 30dni (ostatnio na allegro za 11zl kupilem) i bocenie na dinar bocie. trochę ryzykowne ale jak się później zakupi większość PXow na kase to nic tylko kupować bronie^^ Albo też nabijanie g1. moj kumpel tak robi i co chwilę ma jakieś famasy, premki itp a na wr nigdy nic nie wydał.

snikersproject1.png
Opublikowano

Po 1 Ogarnij ort bo świeci po oczach.

Po 2 Kto ci naopowiadał bzdur że jak sie nie gra 3 dni to się dostaje promo za free? G1 nie daje nic za darmo.

Po 3 Jak już by wgle dawali Famasa Retail to by było niebo ale oni nic za free nie dają.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

mam takie pytanko odnosnie tematu czy mozna dostac retail m60 jak sie gra na zwyklym z itemshopa lub z g1??

gralem kiedys z polakiem na zombie i nagrywalismy meczyk i jak jego filmik zobaczylem to wyskoczylo tak jak w evenice(tym co teraz) ,ze dostal retial m60,dal sie zabic a pozniej z m60 na 8 i 5 slocie latal

Opublikowano

Z tego co pamiętam to ok 2 lata temu g1 wycofało retaile ze sprzedaży. A teraz można go dostać tylko za wydanie 400 g1. I to chyba narazie jedyna opcja.

.

Opublikowano

za wydanie 400 g1 mozna otrzymac

30 dni:

-katana/kamikadze

-cx-4 storm

-javelin

-xm8

7 dni:

-aw50f

Inne:

10,000 dinarow

RETAIL FAMAS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...